34e editie Nationale Oldtimerdag

De Nationale Oldtimerdag is in de loop van haar bestaan uitgegroeid tot voor velen de meest aansprekende, toonaangevende en in ieder geval in omvang de grootste oldtimermeeting in de Benelux. Een unieke rijdende collectie van 400 historische topmobielen. De mooiste, bekendste en meest geliefde, eenvoudige en exclusieve classic cars zullen tijdens de komende 34e editie hun opwachting maken. De Nationale Oldtimerdag staat synoniem voor herkenning, verfijning, klasse en ontspanning.

De zeer gevarieerde rijdende collectie met niet alleen aandacht voor de meest belangwekkende menselijke creativiteit ooit, maar vooral voor de enorme invloed ervan op onze moderne samenleving, is een topevent als het gaat om de presentatie van mobiel erfgoed.

De Nationale Oldtimerdag zet zich in om aan privé eigenaren en collectioneurs waardering en respect te tonen van een groot publiek voor het onderhouden en restaureren van historische automobielen. De automobiel is wellicht de belangrijkste uitvinding van de vorige eeuw.

Locatie: Bataviaboulevard Lelystad
Datum: 17 juni 2018

Meer informatie

  • 17 juni 2018