Kindervoorstelling: Kasjtanka (Oud-Zuilen)

Ieder jaar is Slot Zuylen het decor van een avontuurlijke kindervoorstelling. Op zondag 16 december kunnen kinderen komen genieten van een echte Russische vertelling: Kasjtanka.

Kasjtanka vertelt het verhaal van een vrolijk kastanjekleurig hondje die op een winteravond verdwaalt en haar baasje kwijtraakt. Vanuit de ogen van de hond wordt het publiek meegenomen in haar leven. Het beestje wordt meegenomen door een onbekende man. Het blijkt een rijke circusartiest, waarbij Kasjtanka een warm huis vindt.

Kasjtanka belooft een boeiende muziektheatervoorstelling waarin twee Russische meesterwerken bij elkaar komen: het gelijknamige sprookje van A. Tsjechov en het Kinderalbum opus 39 van P. Tsjaikovski. Acteur Iwan Dam weet met minimale middelen de fantasie van het publiek te prikkelen met hulp van pianomuziek, uitgevoerd door Irina Parfenova. Een voorstelling over trouw, vriendschap, liefde en de geur van lijm, lak en houtkrullen.

Deelname aan de kindervoorstelling kost € 11,00 per persoon. Voor Vrienden van Slot Zuylen geldt een gereduceerd tarief van € 9,50 per persoon. De voorstelling is met name geschikt voor kinderen vanaf 4-5 jaar oud en hun ouders/verzorgers. Opa’s/oma’s, ooms en tantes of andere familieleden zijn natuurlijk ook welkom. De voorstelling start om 15.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via 030-2440255 of info@slotzuylen.nl.

Locatie: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611 AS Oud-Zuilen
Datum: 16 december 2018, aanvang 15.00 uur

Meer informatie

  • 16 december 2018
  • 15:00 - 16:30