Slot Zuylen: Lichtjesavond

Het is een mooie traditie geworden: de Lichtjesavond van Slot Zuylen! Wanneer een diepe rust na de dag over de buitenplaats valt, komt een gloeiend bloemenveld wuivend tot leven in de wind. Buiten is alles prachtig verlicht en binnen kunt u zonder gids en op eigen gelegenheid rondkijken en genieten van het huis. Een bezoek aan Slot Zuylen is op zaterdagavond 15 september extra bijzonder!

Sprookjesachtige sfeer

Een ‘Glowfield’, een creatie van kunstenares Arianne van Boxmeer, heeft zich die avond geworteld in de tuin van Slot Zuylen. Tachtig lichtgevende bloemen vlammen op tijdens de lichtjesavond. Een kunstmatige ingreep die het natuurlijke karakter van de plek versterkt en samen met het Slot zorgt voor een sprookjesachtige sfeer.

Het slot is normaal gesproken alleen te bezichtigen met gids, maar deze avond kunt uzelf vrij rondlopen. Geniet optimaal van de prachtige lichtjes!

Het slot is in de avond speciaal geopend. N.B. houdt u er alstublieft rekening mee dat er maar 200 personen tegelijkertijd het slot in mogen. Het kan voorkomen dat u eventjes moet wachten voordat u naar binnen mag. Voor de tuin geldt deze restrictie niet en natuurlijk is het Museumcafé geopend.

Locatie: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611 AS Oud-Zuilen
Datum: 15 september 2018, exacte openingstijden worden nog via de website bekend gemaakt
Toegang: € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen (t/m 18 jaar). Museumkaart gratis. Vrienden van Slot Zuylen hebben gratis toegang op deze avond.

Meer informatie

  • 15 september 2018
  • 19:00 - 23:00