Theater op ’t Fort – Fort aan de Buursteeg

Een dag lang locatietheater op een unieke locatie, waarbij jong en oud kan genieten van buiten zijn en theater in al haar facetten. Van meedoe-theater tot straattheater en van jong talent tot muziek en workshops. Dit alles in een prikkelende historische setting, waar geschiedenis tot leven komt: het Fort aan de Buursteeg.

Theater op ’t Fort is een combinatie van cultuur, natuur, experiment en theater. Het festival biedt verrassende optredens in de open lucht, geschikt voor zowel jong als oud. Kom kijken, meedoen, luisteren of genieten van de bijzondere omgeving en indrukwekkende locatie.

Het Fort aan de Buursteeg is één van de grootste en belangrijkste verdedigingswerken van de Grebbelinie. Het werd in 1786 aangelegd op de plaats waar de Buursteeg en de Slaperdijk elkaar kruisten. Vanwege de omvang van het fort konden er enige honderden militairen bivakkeren binnen de vestingwallen. En deze zomer kunt u op deze unieke plek genieten van een bijzonder theaterfestival.

Locatie: Fort aan de Buursteeg, Veenendaal
Datum: 30 juni 2018, het festivalterrein is open van 12 tot 18 uur, het programma vindt plaats tussen 13 en 17 uur
Kosten: €5 voor volwassenen, € 3,50 voor kinderen. Iedere bezoeker krijgt een festivalbandje dat onbeperkt toegang geeft tot het terrein én alle optredens, voorstellingen en workshops.

Meer informatie en kaarten

  • 30 juni 2018
  • 12:00 - 18:00